Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu

SLIM FIT

Tridelna obleka OKMAL SLIM 029
Tridelna obleka OKMAL SLIM 029 je narejena iz kvalitetne modre tkanine z drobnim karo vzorcem, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod!
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 305
Tridelna obleka OKMAL SLIM 305 iz kvalitetne temno sive(rjav odtenek) tkanine, ki se pri določeni svetlobi malce posveti in. Modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za prav vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod! Suknjič pa lahko kot samojstojni kos obleke, dobro kombinirate tudi z kavbojkami. Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 660
Tridelna obleka OKMAL SLIM 660 je narejena iz kvalitetne modre tkanine; malenkost težja tkanina, ki je bolj primerna za jesenske in zimske dni. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod! Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 533
Tridelna obleka OKMAL SLIM 533 je narejena iz kvalitetne sive tkanine, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod!
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 300
Tridelna obleka OKMAL SLIM 300 iz kvalitetne temno sive tkanine, ki se pri svetlobi malce posveti. Modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za prav vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod! Suknjič pa lahko kot samojstojni kos obleke, dobro kombinirate tudi z kavbojkami. Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 243
Tridelna obleka OKMAL SLIM 243 iz kvalitetne modre tkanine. Modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za prav vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod! Suknjič pa lahko kot samojstojni kos obleke, dobro kombinirate tudi z kavbojkami. Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 339
Tridelna obleka OKMAL SLIM 339 je narejena iz kvalitetne modre tkanine z drobnim karo vzorcem, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod!
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 527
Tridelna obleka OKMAL SLIM 527 je narejena iz kvalitetne sive tkanine z modrim karo vzorcem, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod!
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 303
Tridelna obleka OKMAL SLIM 303 iz kvalitetne modre tkanine, ki se pri določeni svetlobi malce posveti. Modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za prav vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod! Suknjič pa lahko kot samojstojni kos obleke, dobro kombinirate tudi z kavbojkami. Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM SIVA
Tridelna obleka OKMAL SLIM ČRNA je narejena iz kvalitetne sive tkanine, ki se malenkost posveti. Sami žepi in gumbi na suknjiču naredijo obleko še bolj posebno! Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za poslovna srečanja in vse slovesne dogodke.
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 411485
ČE HOČETE IZSTOPATI, JE TA OBLEKA PRAVA IZBIRA ZA VAS - obleka je narejena iz kvalitetne sive tkanine, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod!
Cena z DDV:
299,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1079
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1079 je narejena iz kvalitetne modre tkanine. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod!
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 444053
ČE HOČETE IZSTOPATI, JE TA OBLEKA PRAVA IZBIRA ZA VAS - obleka je narejena iz kvalitetne svetlo modre tkanine, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod!
Cena z DDV:
299,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM TJAŠ
Tridelna obleka OKMAL SLIM TJAŠ - obleka narejena iz kvalitetne modre tkanine, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod!
Cena z DDV:
296,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 444485
ČE HOČETE IZSTOPATI, JE TA OBLEKA PRAVA IZBIRA ZA VAS - obleka je narejena iz kvalitetne pariško modre tkanine, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod!
Cena z DDV:
299,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM LUIS
Tridelna obleka OKMAL SLIM LUIS je narejena iz kvalitetne klasične črne tkanine, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod!
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM LUIS
Tridelna obleka OKMAL SLIM LUIS je narejena iz kvalitetne sive tkanine, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod!
Cena z DDV:
234,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1931
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1931 je narejena iz kvalitetne vijolične tkanine. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za poslovna srečanja in vse slovesne dogodke. S to obleko boste izstopali in pritegnili marsikateri pogled! Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
243,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1926
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1926 je narejena iz kvalitetne modre tkanine z svetlo modrim črtastim vzorcem, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod! Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
243,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1933
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1933 je narejena iz kvalitetne rdeče tkanine. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za poslovna srečanja in vse slovesne dogodke. S to obleko boste izstopali in pritegnili marsikateri pogled! Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
243,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1752
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1752 je narejena iz kvalitetne modre vzorčaste tkanine, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod! Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
243,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1898
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1898 je narejena iz kvalitetne modre vzorčaste tkanine, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod! Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
243,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1080
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1080 je narejena iz kvalitetne modre tkanine. Je modnega SLIM FIT kroja, ima zapenjanje na 1 gumb in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod! Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
243,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1387
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1387 je narejena iz kvalitetne temno modre tkanine, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod! Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
243,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 651
Tridelna obleka OKMAL SLIM 651 je narejena iz kvalitetne temno modre tkanine, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod! Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
243,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1566
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1566 je narejena iz kvalitetne bež tkanine. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za poslovna srečanja in vse slovesne dogodke. Sama obleka je bolj primerna za letne dni. S to obleko boste izstopali in pritegnili marsikateri pogled! Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
243,90 €
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1753
Tridelna obleka OKMAL SLIM 1753 je narejena iz kvalitetne modre vzorčaste tkanine, ki se ne mečka. Je modnega SLIM FIT kroja in je idealna izbira za vsako priložnost; za poslovna srečanja, slovesne dogodke ali preprosto za večerni izhod! Hlače niso zarobljene, da jih lahko prilagodimo vsakemu posamezniku!
Cena z DDV:
243,90 €
Razvrsti po:ceniceni  nazivunazivu
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?